Hoi, ik ben Saskia en werkzaam als integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach en Yoga docent. Het is mijn missie om jou te helpen om weer eigen regie te krijgen op je leefstijl zodat je duurzaam met jezelf omgaat. Ik geloof dat dit voor iedereen haalbaar is en ik laat je graag ervaren dat dit ook voor jou geldt. 

Daarnaast zie ik Yoga als een fijne manier van bewegen waardoor je weer in contact komt met je lichaam en in alle rust kan ervaren hoe het met je is. Een mooie manier om tot meer bewustwording te komen die vervolgens helpend kan zijn in het proces naar een gezondere leefstijl.

Ik ben het liefst buiten, in de natuur. Dit kan te voet, op de fiets, met skeelers of spelend met de kinderen zijn. De natuur laat mij verwonderen en kies er dan ook bewust voor om buiten te coachen. Het buiten zijn geeft mij een gevoel van vrijheid, inspireert en laat mij in contact zijn met de seizoenen. Als we echt een dak boven ons hoofd nodig hebben dan wordt daarvoor gezorgd. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Bemmel. 

Een gezonde leefstijl draagt bij aan een goede gezondheid en het voorkomen van diverse (welvaarts-) ziekten. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik ga je begeleiden in het proces van inzicht krijgen, het herkennen en doorbreken van patronen tot aan eigen regie voeren zodat jouw gezonde(re) leefstijl blijvend is.

Wat je van mij kan verwachten is enthousiasme, energie, confrontatie, humor, kennis, avontuur, inspiratie, een spiegel, dat je in beweging komt en dat je in jouw eigen kracht komt te staan! Dat zal ik doen vanuit verbinding, vertrouwen, respect, kennis, wijsheid, intentie, uitdaging en door te vertragen.

 ---------------

* De post HBO-opleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach heb ik gevolgd aan de MARK Academy voor Levenskunst. Deze opleiding is geaccrediteerd bij de BLCN. 

* Aan de Yogaschool Ron van der Post in Nijmegen heb ik de 3-jarige Hatha Yoga  opleiding gevolgd en heb ik mij vervolgens verder laten scholen in de Kinder- en Ouder & Kind Yoga bij de Academie voor Kinderyoga o.l.v. Helen Purperhart.